15.4.06

Pitkät pyhät, Osa 1

Hintelä mies horjuu narikan ohi kohti vessaa oksennuksen valuessa suusta.
Vanaa seuraamalla löytänee helposti takaisin lähtöpisteeseen.

..................................................

Nojailen salin puolella tilan jakajaan ja tähyilen katon rajassa olevaa televisiota. Miesasiakas seisahtuu eteeni ja peittelemättä tarkastelee minua päästä varpaisiin, sanoo sitten: "Sullon hyvä runko. Ooks joku voimistelija vai?"

.................................................

Pöydässä narikan vieressä istuu poninhäntäinen, tukeva mies ja tämän vaaleahiuksinen naisystävä. Mies vääntää naisen niskaa ja tämä vikisee ja pyytää miestä lopettamaan, miehen vain tiukentaessa otettaan ja jatkaessa huorittelua.

Vinkkaan portsarin paikalle ja hän kehottaa miestä nousemaan ja lähtemään kotiin.
Miehen tehdessä äänekästä vastarintaa ja riuhtoen naista tällä kertaa hiuksista, portsari tarttuu tätä ranteista ja vääntää, jolloin mies saadaan kammettua ylös pöydästä.
Nainen pomppaa tuolilta ylös ja juoksee miesten perään kohti ulko-ovea meikit poskillaan piipittäen: "Jari! Jos sä vielä kerrankin käyt muhun käsiksi, niin meidän juttu on loppu!"

Vähän myöhemmin nainen tulee luokseni: "Kiitos sulle, se oli ihan hullu. Yhtäkkiä kävi hampailla kiinni", hän sanoo ja osoittaa paisuneita huuliaan.

1 Comments:

At 11:35, Blogger Sonja said...

Tätä blogia lukiessa tulee pakostikin mietittyä sitä, että miten meitä nuoria voidaan pitää niin huonosti käyttäytyvinä. Tai, no periaatteessahan syy siihen on ilmeinen.

Nuorilla ei ole iltaisin mitään paikkaa, minne mennä. Kahvilat ja kaupat ovat kiinni, baareihin ei pääse. Joten notkutaan ulkona. On helpompi kritisoida nuoria, jotka juhlivat rannassa kuin suljettujen ovien takana vaikka kuinka huonosti käyttäytyviä aikuisia. Olen huomannut, että baareissa ne juuri 18-vuotta täyttäneet ovat usein niitä kaikkein fiksuimpia asiakkaita.

 

Lähetä kommentti

<< Home

Kävijälaskuri